Verse bloemen

Met vier vestigingen en twee websites, gaan er nogal wat bloemen de deur uit. Dat vinden wij niet erg, maar juist leuk. Wij willen graag veel mensen voorzien van verse bloemen, van de juiste kwekers, maar wel voor een vriendelijke prijs.

Om aan de grote vraag te voldoen, gaan wij minstens driemaal per week naar de veiling in Aalsmeer. Naast de bloemen en planten die wij hier ‘voor de klok’ kopen, laden wij hier ook de bloemen en planten die wij rechtstreeks bij de kwekers bestellen.

Minstens driemaal per week verse bloemen, betekent dus ook verse bloemen in het boeket dat je bestelt via deze zakelijke website.

Voor 14:00 uur bestellen, is dezelfde dag genieten

Wie kent het niet: ‘O, zij is vandaag voor het laatst. Hebben wij al een bloemetje geregeld?’ Geen paniek, bestel je voor 14:00 uur een mooi boeket, dan bezorgen wij nog dezelfde dag voor 17:00 uur.

Liever een boeket ontvangen voor een bepaalde tijd? Bestel dan een dag van te voren en geef bij ‘opmerkingen’ duidelijk aan hoe laat je het boeket uiterlijk wilt ontvangen.

Mocht de bezorging onverhoopt niet lukken, omdat het bijvoorbeeld de eerste van de maand is en iedereen graag het bestelde boeket voor 09:00 uur wil ontvangen, dan laten wij dit duidelijk weten. Samen komen wij dan vast wel tot een oplossing.

Order wijzigen

Heb je een bestelling geplaatst maar zie je op de bevestigingsmail dat het toch niet helemaal naar wens is? Beantwoord dan deze mail en geef aan wat je graag anders ziet.

Is de bestelling voor dezelfde dag en is een wijziging noodzakelijk? Neem dan telefonisch contact met ons op, 06-13802618. Zo kunnen wij de je bestelling direct aanpassen, voordat het de deur uit is.