Over Fleurcentrum Blok

Fleurcentrum Blok. Ooit begonnen op de markt met de verkoop van planten. Inmiddels een organisatie met 4 bloemenwinkels en 2 websites. Onze fysieke winkels vind je in Nunspeet, Ommen, Wezep en Zwolle. Online kun je bij ons terecht op deze website, www.fleurcentrumblokzakelijk.nl en op www.fleurcentrumblok.nl.

In onze winkels vind je een groot aanbod in snijbloemen. Elke dag staan er mooie boeketten voor je klaar, in verschillende prijsklassen. Wil je liever je eigen boeket samenstellen? Geen probleem, in al onze winkels vind je, naast alle boeketten, ook heel veel losse snijbloemen. Zoek de mooiste bloemen bij elkaar en wij maken er voor jou een prachtig boeket van. Wil je er ook graag een mooie vaas bij? Wij bieden je verschillende soorten en verschillende maten.

Naast het grote aanbod in snijbloemen, bieden wij jou ook een groot aanbod aan kamerplanten. Bloeiend of groen, wij hebben het allemaal.

Van de buitenkant zijn onze winkels niet alleen herkenbaar aan de zwart/roze kleuren, ook de verschillende buitenplanten vallen op. Heel het jaar door vind je bij ons de leukste buitenplanten voor een nog leukere prijs. Bovendien is de kwaliteit altijd goed en ogen planten fris en fruitig.

Al onze bloemen en planten kopen wij rechtstreeks in bij de kwekers, of op de klokken van Flora Holland. Hierbij gaan wij altijd voor de beste kwaliteit, voor een acceptabele prijs.